ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τριήμερο ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ματάλων

Ένα ταξίδι στο χρόνο με πολύ μουσική και πολλά δρώμενα, το Matala beach festival χαρίζει για ένα τριήμερο κάθε χρόνο, μαγικές στιγμές δίπλα στις σπηλιές των Ματάλων.

Μια γιορτή αγάπης , ελευθερίας, ξεγνοιασιάς, τραγουδιού και χορού με Live συναυλίες από διάσημα συγκροτήματα, Ελληνικής αλλά και διεθνής μουσικής σκηνής, σας παρασύρουν σε ένα τριήμερο αλλιώτικο, μοναδικό, που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο!

Ελάτε να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο και πολυπολιτισμικό πάρτι του καλοκαιριού.

Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες διεξαγωγής αλλά και για σημαντικές πληροφορίες του φεστιβάλ στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

 

Τουρνουά BEACH VOLLEY Ματάλων

Όλα ξεκίνησαν από μερικούς, πιτσιρικάδες που είχαν απλά… πάθος για το beach volley. Κάθε μέρα, στη παράλια των Ματάλων, χωρίζονταν σε ομάδες και έπαιζαν μέχρι να δύσει ο ήλιος.

Το πάθος τους, το πείσμα τους και η ένταση που έδειχναν στο γήπεδο κατέληξε να γίνει θέαμα για όλους τους περαστικούς και τους τουρίστες που για ώρες τους χάζευαν.

Και φτάνοντας στο σήμερα, αυτό το πάθος να έχει γίνει θεσμός και κάθε χρονιά να διοργανώνεται το επίσημο Τουρνουά BEACH VOLLEY στα Μάταλα.

Ομάδες από όλη τη Κρήτη αλλά και όλο το κόσμο συμμετέχουν και δείχνουν την αγάπη τους για το άθλημα αλλά και τη θέληση τους για τη νίκη.

Στο τέλος της Διοργάνωσης ένα μεγάλο έπαθλο περιμένει τους νικητές, ενώ μοιράζονται αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και ακολουθεί ξέφρενη γιορτή και διασκέδαση μέχρι το χάραμα!

Ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες διεξαγωγής αλλά και σημαντικές πληροφορίες του τουρνουά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Κοινοποιήστε το άρθρο